Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-09@07:46:05 GMT

یادداشت پژمان جمشیدی به بهانه دربی

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۰۹۳۱۴

یادداشت پژمان جمشیدی به بهانه دربی

به گزارش وانانیوز، 

 پژمان جمشیدی که این روزها از فوتبال فاصله گرفته و در عرصه سینمایی فعالیت می‌کند، به بهانه دربی ۸۸ متن زیبایی را به همراه کلیپی از بازی شماره ۸۱ استقلال و پرسپولیس که یک ماه بعد از درگذشت هادی نورووزی برگزار شد و تماشاگران دو تیم یاد و خاطره او را زنده نگه داشتند، منتشر کرد که متن پیام او را در زیر می‌خوانید:

 

 

«زمانی که فوتبال بازی می‌کردم شاید نگاهم به اون خیلی بیشتر از هرچیز، نگاهی رقابتی و سخت‌کوشانه بود؛ برای بردن بازی و شکست دادن حریف روبه‌رو و در نهایت فتح جام و یا پوشیدن پیراهن تیم ملی، اما آن روزها هم می‌دانستم که تمام این هیجانات در عادی‌ترین و بهترین شرایط حدود ١/٧ از تمام عمر منو تشکیل میده؛ حالا که به گذشته نگاه می‌کنم می‌بینم اون روزهای کوتاه چه درس‌های ماندگاری داشته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فوتبال درست شبیه زندگیست، نه در شعار که در حقیقت کلام.


از دربی دو بر یکی که اواخر اون برای دفاع از کرنر استقلال طبق معمول وظیفه محول شده از طرف سرمربی به تیر یک دروازه تکیه داده بودم و منتظر ارسال کرنر، که چشمم به اسکوربرد اون طرف ورزشگاه افتاد و داشت دقیقه ٨٦ رو نشون می‌داد. تو دلم یه شکر بزرگ کردم از این پیروزی بزرگ، غافل از این که سرنوشت شکست ٣ بر دو رو برامون کنار گذاشته بود. تو چند دقیقه همه چیز دگرگون شد. درست مثل زندگی که روی هیچ موفقیت اون نمیشه آسوده خوابید و هیچ شکستی هم تورا نمی‌کشد.


چیزهایی که از فوتبال آن روزها بیشتر به یادم مونده و بیشتر دوست دارم به اون ها فکر کنم، نه دریبل‌های آن چنانی و نه گل‌های استثناییه، چیزهایی که من رو تا نهایت خوشی میبره و باعث کیف کردن از گذشتم میشه، تصاویری است مثل تصاویر بالا(تشویق هماهنگ زنده یاد هادی نوروزی از سوی تماشاگران استقلال و پرسپولیس). چقدر زیباست این همدلی و معرفت.


یه چیزی فراتر از ورزش و رقابته که اتفاقا از روح خودش نشات می‌گیره.


خودم طرفدار فوتبال، با تمام حواشی اونم که اعتقاد دارم فوتبال بدون حاشیه و تکل و درگیری، ذات خودش رو از دست میده، اما وقتی با این احترام و بزرگی ادغام میشه، دیگه میشه اون چیزی که نمیشه لذتش رو با هیچ چیز مقایسه کرد.


درود به همه طرفداران شریف فوتبال که هرچی دارم از اون‌هاست، و با آرزوی یک دربی محکم و زیبا و در نهایت سلامتی همه بازیکنان و تماشاچیان.


هرچند من هم مثل همه طرفداران فوتبال دنیا دوست دارم تیم محبوبم پیروز بشه.


روح هادی نوروزی عزیز و همه ستارگانی که روزی پیراهن این دو باشگاه رو پوشیدن و با دیدنشون کیف کردیم، شاد و آروم.»

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۹۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟

نویسنده و تصویرگر کتاب کودک می‌گوید: در دهه هشتاد قالب تصویرگران تمرکزشان روی برنده شدن در جشنواره‌های خارجی بود و کار را بدون متن می‌فرستادند به جشنواره‌ها و پس از دریافت جایزه متن به آن اضافه می‌شد، همین امر نیز موجب شد تا متن و تصویر آثار با هم هماهنگ نباشد. علاوه بر این تصویر نیز ویژه کودک نبود، امروز شاهد ساختار بهتر تصویرگری کتاب‌ها هستیم و از نظر رنگ‌پردازی بیشتر باب میل کودکان است.

به گزارش ایسنا، سمانه قاسمی نویسنده و تصویرگر کتاب کودک، درباره وضعیت ادبیات کودک و نوجوان گفت: یک‌سری از ناشران که کتاب‌های جدید منتشر می‌کنند، روی کیفیت کارها نیز با تمرکز بیشتری فعالیت دارند و رنگ کتاب‌ها نسبت به گذشته بهتر شده است. هر چند کتاب‌های ترجمه همچنان در بازار کتاب بیشتر از تالیف دیده می‌شود، اما در سال‌های اخیر یک‌سری از ناشران آثار تالیفی خوبی را منتشر کرده‌اند که در حد رقابت با آثار تصویرگری خارجی است و کارهای قابل قبولی است که وزن کتاب کودک را سنگین‌تر کرده‌ است؛ امیدوارم که تالیف بیشتر از ترجمه در بازار نشر دیده شود.

او سپس گفت: خوشبختانه در انتشارات کانون آثار نوقلمان نسبت به سایر ناشران بیشتر دیده می‌شود، اما این نسبت به آنچه که از کانون انتظار می‌رود همچنان اندک است و به نظرم کانون پرورش فکری باید روی تصویرگری آثار بیشتر کار کند.

قاسمی در پاسخ به این پرسش که تصویرگران کتاب کودک تا چه اندازه به دنیای کودکان امروز نزدیک هستند، توضیح داد: خوشبختانه اتفاق خوبی که رخ داده این است که بعد از یک دوره‌ای به‌ویژه در یک دهه اخیر تصویرگران، بیشتر به بازار ایران توجه کردند. در دهه هشتاد قالب تصویرگران تمرکزشان روی برنده شدن در جشنواره‌های خارجی بود و کار را بدون متن می‌فرستادند به جشنواره‌ها و پس از دریافت جایزه متن به آن اضافه می‌شد، همین امر نیز موجب شد تا متن و تصویر آثار با هم هماهنگ نباشد. علاوه بر این تصویر نیز ویژه کودک نبود. اما از یک سالی به بعد آنقدر حجم اتفاق‌هایی از این دست زیاد شد که خود مولفان و تصویرگران متوجه این کمبود در بازار کتاب شدند و امروز شاهد ساختار بهتر تصویرگری کتاب‌ها هستیم و از نظر رنگ‌پردازی بیشتر باب میل کودکان است. ضمن این‌که در تصویرسازی‌ها از حس هنری بزرگسالانه کم شد و بیشتر به درک کودک توجه شد که این پیشرفت خوبی است. ضمن این‌که نسل جدید تصویرگران واقع‌گراتر وارد این عرصه شدند.

نویسنده کتاب «چرخ چرخ بچرخان» همچنین درباره ورود کتاب‌های الکترونیک و نسخه دیجیتالی آثار و تاثیر آن بر عرصه تصویرگری بیان کرد: ما افزونه به کتاب داریم و عروسک به آن معنا در حوزه کتاب کودک نداریم. اما یک‌سری از کتاب‌ها همراه با لوح فشرده فیزیکی هستند و یا «کیو ار کد» پشت جلد آثار هست. به نظرم این اتفاق‌ها تاثیری روی تصویرگری نداشته است، اما تعدادی از ناشران کتاب‌هایی تولید می‌کنند که هم با کیفیت است و هم چیزی به کتاب افزوده‌اند که می‌توان آن را در دسته اسباب‌بازی‌ها قرار داد. البته بیشتر این آثار خارجی است و ترجمه می‌شود و در پایان با کیفیت خوب نیز چاپ می‌شود. این بخش از کتاب کودک و بخصوص خردسال که بیشتر تمایل به این سمت دارد به بخش تالیف باید افزوده شود و از سوی دیگر نیز هنرمندان خودمان باید تالیف و تصویرگری این کتاب‌ها را انجام دهند که حمایت ناشر در این زمینه بسیار اهمیت دارد.

قاسمی در پایان درباره آینده کتاب و ادبیات کودک گفت: من آینده را خوب می‌بینم و به نظرم کتاب همچنان فروش دارد و کودک و نوجوان به کتاب علاقه‌مند است چرا که سرگرم‌شان می‌کند. این را والدین نیز به خوبی درک کرده‌اند و به سمت کتاب گرایش دارند. کمی مشکلات مالی در بازار کتاب وجود دارد که همواره بوده و باید به نوعی این مشکل ازسوی مدیران حل شود. امیدوارم که بچه‌ها روز به روز کتاب‌خوان‌تر شوند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

 انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تبریک روز دختر + پیام، متن، عکس
  • فینال جام حذفی انگلیس؛ داوران دربی منچستر مشخص شدند
  • متفاوت ترین ساختنی لگو که این روزها حسابی طرفدار پیدا کرده است(عکس)
  • مهرداد جمشیدی سرپرست انجمن وودبال شد
  • همه چیز درباره طلاق احسان وسولماز، زوج عاشق ماه عسل
  • (ویدیو) همه چیز درباره طلاق احسان و‌سولماز، زوج عاشق ماه عسل
  • عشق ماشین این آدم ها را «ولت پارک» کرد | لذت چند دقیقه رانندگی پشت فرمان ماشین های لاکچری
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • این روزها در دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟